Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frustrations glädjes besvikelse


Frustratrationen

En frustration som är gjord av både glädje och besvikelse kommer som en stenhammare och slår glatt i bröstet med ett skratt.
Det Skarpa svider som sippar in genom blodomloppet och giftet ler glatt mot sin motståndare som viker sig av den svaga känslan av.... Förälskelse.

Förälskelse som är som en giftig orm som slingrar sig in och kittlar mig till ett hysteriskt läskigt skratt.

Frustrationens glädje av besvikelse av ett närvaro som jag ej får hålla nära tar mig till en mörk plats som ger ljuset ett svag darrande hand att hålla i för stunden.

Snälla lämna mig inte, snälla putta inte bort mig, snälla ta mig, hela mig.




Fri vers (Fri form) av Foxen
Läst 582 gånger
Publicerad 2014-09-08 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Foxen
Foxen