Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om två liv på två olika platser.


Ensamheten

där hemma
faller sig hösten på

här faller ensamheten
på plats

i min by kan jag höra vattenvågorna skvalpa mot strandkanten
och vinden susa i löven som sakta lämnar grenarna
och bäddar in asfalten i ett färgat täcke

här är allt jag hör ord jag inte kan förstå
och en lukt som inte finns i mitt vokabulär
samt en semptembermånad som lika gärna kunde varit
maj

här, på fjärde våningen i en okänd stad är allt som ekar mellan kala väggar skratten, kärleksomfamningarna och en djupare förståelse människor emellan
som jag kunde haft om jag vore där

det är ekot av ensamheten




Fri vers (Fri form) av Hanna J
Läst 639 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-09-08 21:18



Bookmark and Share


  Mian
Vacker gestaltning av en fruktansvärd känsla!
2014-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Hanna J
Hanna J