Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Implodera

 

Åh älskling
ibland,

 

vill jag dansa på eggar
balansera vid stup och
kanske luta mig ut

 

kasta mig in i stormar och
låta kroppen löpa fri

 

utan band vill jag dansa där
i mitten av den stora scenen
när uttrycken som vill ut blir
för stora att stå emot

 

det är en injektion i blodet
kan inte motstå det

 

 




Fri vers av Octavia
Läst 435 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-09-09 16:47



Bookmark and Share


    nånja
skitbra!
2014-09-16

  KattenKin VIP
Oj så vackert! Mmm jag blir alldeles salig! Måste spara den...
2014-09-16

  Connie
Gud vad fin!
2014-09-11

    ej medlem längre
En underbar text om friheten att få uttrycka sig.
2014-09-10

  Hans Christian
"när uttrycken som vill ut blir
för stora att stå emot"

Vilken suverän formulering!

Poesi av högsta klass - kan verkligen relatera till den :o)
2014-09-09

  Ponkla
Sprudlande fint skrivet!
2014-09-09

    ej medlem längre
wow!
denna gillade jag mycket ...

när uttrycken som vill ut blir
för stora att stå emot
2014-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Octavia
Octavia