Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RAM AV GULD






Alla har flyttat härrifrån
barra fåglarna hänger i talarna på grenarna.

Alla sitter bakom en ratt
i en bilkö
den ringlar sej runt jorden
den är som ett plågat djur.

Den försvinner in i dimman
och allt verkar oklart.

uppe står de husen de sticker upp
i skyn bakom en ridå av rök

men det som lyser allra klarast på himlen är dock minnesbilden
av ett leende barn
den som nästan träder fram där i en ram av guld
där man ser som allra bäst




Prosa av Lars Gullberg
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-09 19:54



Bookmark and Share


    nånja
Det leende barnet kanske får bilkön att slappna av.
2014-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg