Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har gått upp varje morgon i en vecka nu



rotar runt i hjärnan utan att slira runt i full spinn
och jag känner mig inte ens trasig.
Alla kroppsdelar siter där dom ska sitta,
ingen kortslutning i nervbanaorna.
Vågar rida på tanken, känslan, irritationen
trottoaren känns så ovanligt bred just nu
just nu, idag,
finns jag.




Fri vers av mak
Läst 513 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-09 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mak
mak