Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem vill bita den hand som föder en?


Den politiska rävsaxen

Alliansen har skapat en så  diabolisk rävsax för oppositionen. Medelklassen där en stor del av Löfvéns löntagarskara befinner sig, har nu blivit dopade med jobbskatteavdrag på skatten i 5 omgångar, förutom ROT och RUT. Löfvén är bakbunden politiskt och kan inte göra så stora åthävor före valet för risken att förlora presumtiva väljare. Vad man endast vill åstadkomma är att höja skatten för löntagare som tjänar mer än 40.000 kr i månaden.

Det är synd om människorna och just nu är det mest synd om Löfvén.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-10 15:43



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Sant! Inte lätt att vara politiker idag. Tycker att partiprogrammen inte framförs utan mest pajkastning.
2014-09-13

  Larz Gustafsson VIP
ALL politik är en rävsax. Därför röstar jag inte.
2014-09-10

    ej medlem längre
Jaa, så sant, detta blir inte lätt att ta itu med.
2014-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP