Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osocialt medium

Egentligen
så vill jag inte
blotta mig
samtidigt
så känner jag:
jag är skyldig
att förmedla

Egentligen
är det mina dyrgripar
mina hemligheter
mina drömmar
som jag inte får behålla

Egentligen
så vill jag bara
överleva




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-10 22:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livet.. Så skört. Ändå måste man våga..
2014-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP