Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.. Och Jag skriver Bara när jag är arg.


Det är inte Det faktum
att du spelar död
som stör mig.

Inte alls.

Hell, jag skulle kunna
sparka ihjäl dig själv
om jag fick.

Njä,
Problemet det är snarare Det
Att Du skulle le
under min stålhätta

om jag Så försökte.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 549 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-09-10 23:50



Bookmark and Share


  Hans Christian
Fel på mig troligtvis - för jag bara ler?
2014-09-19

  Lars Hedlin
Stark som attan!
2014-09-11

  Lehva VIP
Dina texter är fulla av energi...
Du väcker känslor. Bravo.
2014-09-11

  Timah
argt och starkt
2014-09-11

  KattenKin VIP
Cool stil, gillar liknelsen!
2014-09-11

  Tess74
Shit vad den känns!!
2014-09-11

    ej medlem längre

Starka, berörande rader ...
2014-09-11

    ej medlem längre
Starkt. Frustration! Bra text!
2014-09-11

    ej medlem längre
en befriande text är den ju!
2014-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja