Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men aldrig din

du sa
jag fattar fan inte vad du vill

och jag svarade
jag vill bli full eller
hög
men jag vill inte vara
din

och när solen gick upp
var jag redan på väg bort
barfota mot asfalten
trots den kyliga
septembermorgonen

fortfarande full och
hög
fortfarande inte
din




Fri vers (Fri form) av insertnamehere
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-11 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

insertnamehere