Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter April men före September

Efter April men
före September
förändrades ett
ett helt liv

Midsommarnatten
kom, tyst och livlös
juli-hettan svepte
över oss alla och
jag slutade andas

Solen kom och
månen gick
som alltid utan
några ord

Katterna jagade
mössen i logen
och jag räknade
myror med barnen

Efter April men
före September
hände mycket
men ändå ingenting

Ett liv förändras
ibland smygande
som en tjuv om natten
ibland med buller och bång

Cykeln blev stulen
och korna smet
dagens äventyr
avhandlades över
grillad korv
och Festis

Efter April men
före September
förändrades mycket
fast ändå ingenting

©Ann Nehlin




Fri vers av ADI Nehlin
Läst 677 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-09-11 18:39



Bookmark and Share


  Kensy65 VIP
Mellan 2020 och 2021 hände mycket,
en hel värld styrdes in i skräck och mörker, ett mörker som äntligen börjar ge vika för solljuset som kommer att segra!

2021-05-13

  Minkki VIP
smart snirklat om sommaren med lätta penseldrag, men inte utan mörka stråk. Visuellt behaglig - så ter sig din text för mina ögon :)
2014-09-18

  Tobias Haglund
Välskrivet och mycket intressant. Tydliga bilder!
2014-09-18

  marie ohlson
Tycker mycke om!
2014-09-12

  Lars Hedlin
Bra skrivit ;)
2014-09-12
  > Nästa text
< Föregående

ADI Nehlin