Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promillehalt



Du rasade
jag gasade
Du skrockade
jag krockade
Läkaren sydde
jag flydde
Du tvekade
jag nekade
Du hotade
jag mutade
De fakturerade
vi makulerade
Du funderade
jag accepterade





Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-11 22:48



Bookmark and Share


    lory
Razbija ... Fantasticno
2015-09-06

  Blodröd ros
väl beskrivet ...
2015-03-14

  Li-Lo
härlig rytm, skulle även kunna komprimeras, läsas med förre andetag
2014-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP