Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill inte vara

vill inte vara klok
som en bok
förstående morsa
bästa bästis
snälla syrran
ställa upp

vill inte vara alltid redo
ta om hand
finnas till
för dig
för hela världen
bära allt

vill bara vara
den jag är
långsamt blivit
låt mig få det
nu




Övriga genrer av Ingrid Nilsson
Läst 508 gånger
Publicerad 2006-04-02 10:49



Bookmark and Share


    Margaretha Garp
Förstår dig så väl.....
Ta hand om dig!
2006-04-03

  rebecca d
du får...det är du som får tillåta dig *L* (inte så lätt, när man inte tillåtit sig förr av olika anledningar)
2006-04-02

  Bodil Sandberg
Ibland kan kraven göra människan vilsen och deppig...skygg rentav...det vi alla måste betänka är att var och en har en integritet....du har verkligen en bra poäng här...
2006-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Nilsson
Ingrid Nilsson