Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om skapandekraft


Som att

Vad underligt!
det tar
aldrig slut
det är som att
dra i ett snöre
som ingen ände har
man drar
och drar
och det tar aldrig slut
som en flod
som aldrig
mynnar ut
Njut,
så länge det varar
Bara njut!




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-13 00:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig uppmaning!
2014-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP