Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En låda av drömmar

Det började redan där
i den lilla flickans
lilla låda
trängdes drömmar i små tummade häften
att gömmas för livet

I ilskan togs de
kastades de
in i elden
Den dagen gick barnadrömmar
med hopp om framtid
upp i rök

Åren gick
fler och större häften samlades från världens hörn
somliga så vackra att pennan aldrig fick röra
drömmar och mardrömmar förblev osagda

Då livet vacklade bröt de sig ut
ställde sig stolta och starka
för att levas

I tomma lådor
lämnas barndom




Fri vers (Fri form) av Gunilla Wahlsten
Läst 417 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-13 09:15



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Visst är det så

2016-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten