Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kändes det...


14 igen

"14 igen "

Icebucket -utmaningen...

Genomblöt,  du tog av min klänning... 

Torkade mitt hår,  höll om mig...

Din värme och kyss gjorde mig levande igen...

 

Uppför trappan som fnissande tonåringar... 

Ett gästrum, en säng... 

Ner under täcket, försiktigt trevande, sökande

mjuka händer på upptäcktsresa...

 

Allt medans musiken och skratten hörs i huset...

Festen pågår...vi leker under täcket... 

Busiga som 14 -åringar...fast du är man och jag är

kvinna...kyssar så mjuka, så heta...

Du får mig varm igen...

 

 




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 250 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-09-13 12:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Wow verkligen bra i ton och känsla!
2014-09-14

    ej medlem längre
Vilken känsla i dina ord, härligt!
2014-09-14

    ej medlem längre
Härlig text rakt igenom.
2014-09-13
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann