Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I wanna be electrified!


I wanna burn!

Flame - I miss you!
That intense sensation inside:
glowing, warming up my life.
But it's not there anymore
Or maybe it is - just very, very, very, very
weak.
I hope I haven't put it out....

I really need something, or someone,
to put it on again
I really would like to burn again

For someting good
For something real
For something that makes a change come true
For something important och significant

I really need to find the path back in
To turn the flame on again
Please show me!




Fri vers av Silverflowerpoet VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-13 13:00



Bookmark and Share


  Silverflowerpoet VIP
Upptäckte ett härligt stavfel... :-S hihi
Det ska vara "change come true" så klart.

2015-01-06

  Lars Hedlin
Starkt och mycket bra framfört! Gillas!
2014-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Silverflowerpoet
Silverflowerpoet VIP