Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Intryck.


Namnlös

Ljuden dansar i mina öron, mjuka och bestämda toner om vartannat, samtidigt, retfullt lekandes med varandra; långa och korta, ljusa och mörka. Harmoni och dissonans som fjärilar på en magisk sommaräng, där solen och månen står i gryning, dag, skymning och natt.

Jag drömmer mig bort, längtar efter det förbjudna, lockas av det ljuva, det som fyllt mig med oro och glädje, fasa och hopp.

Tiden flyr som vinden, drömmarna stiger och sjunker. Nerverna kittlas när luften smeker mig s...om en lätt slöja. Bara stjärnor och fjärran solar är mitt sällskap, utöver ljuden. Alltid de vackra ljuden. Som den ljuva musiken i mina öron. Som hennes skratt. Som hennes blick.

Ljuden dansar i mina öron, musiken överröstar tystnaden, lockar mina tankar långt bort. Till fjärran världar, till fjärran platser, kanske till fjärran hjärtan?

Ljuden dansar i mina öron. Liksom längtan i mitt hjärta. Andningen i min kropp. Min själ vid mötet med dig.

Tonerna tystnar, världen kallar.




Fri vers (Prosapoesi) av Dorian Ertymexx
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-13 18:30



Bookmark and Share


    maija tuori

Otroligt vacker ...berörande,
2014-09-23

  aol
Så vackert och berörande skaldat vännen,
2014-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Dorian Ertymexx
Dorian Ertymexx