Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö i själen

Med andan i halsen
Och snö i själen
Springer jag tills vägen tar slut
Eller hjärtat stannar
Med röda ögon
Och våta kinder
Med blodig näsa
Jagar jag mig själv
Med blodig näsa
Och snö i själen
Fryser jag till is
Var tog jag vägen?




Övriga genrer av Ziggy
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-13 18:05



Bookmark and Share


  IdaStina
Väcker känslor, väcker tankar.
Underbart skrivet!
Heta känslor i det kalla.
Tack för att du delar!
2014-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Ziggy
Ziggy