Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att älska...


24 timmar med Dig

24 timmar på ett dygn
Delar jag i tre delar

Du spenderar en tredjedel av Ditt liv med mig
Ändå är jag inte Din

Åtta timmar om dagen
Så är det Du och jag

När Du kommer hem
Så är det Du och han

Under min natt är det Du och jag
Under åtta timmars sömn

Under jobbets jobbets åtta timmar
Är det Du och jag

Och varje natt
Är det Du och jag

Vi lever
Och gör vad vi vill
Du och jag
Varenda natt

Det är Du och jag
Natt efter natt

För mig…

Du fick mig att le
Du fick mig att skratta

Jag fick Dig att le
Jag fick Dig att skratta

Du ber mig om allt
Och jag ger Dig allt

När Du kommer hem
Så är det Du och han

När jag kommer hem
Så är det Du och jag

Du säger
Att Du inte skulle klara Dig utan mig

Jag svarar Dig
Om allt

En tredjedel av Ditt liv
Lever Du med mig

En tredjedel av Ditt liv
Lever Du med honom

En tredjedel av Ditt liv
Under nattens åtta timmar
Vet jag inte hur Du lever

Du frågar mig om allt
Och jag ger Dig så mycket jag kan
Du skrattar och ler
Och är glad över att jag finns där
Jag ger Dig så mycket jag bara kan
Och Du blir lugn över att jag finns där

Du har aldrig skrattat
Så mycket som nu

Du har aldrig haft det stöd
Som Du har nu

Jag kan känna doften av Dig
I varje enskild sekund

Jag kan höra Ditt skratt
I varje enskild sekund




Fri vers av Harold_P
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-13 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harold_P