Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shit, vad du är bra

Shit, vad du är bra
på att
klä dig
i offerrollen
lämpa över
skulden på mig
och säga att
det är jag
som har bollen

Shit, vad du är bra
på att
få mig
att må
riktigt illa
dina ord
marinerade i vredesmod
sitter
innanför väggarna
i min villa











Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-13 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP