Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du bantar


Om du bantar
så skulle hela gruppen
se snyggare ut,
sade den patetiske lilla gubben
som tydligen själv
inte ägde
någon spegel.




Fri vers (Fri form) av Monica Kvist VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-09-14 15:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag liksom Larz hatar hysterin,jag bantade på 80-talet så jag är sjuk ännu,thats it.
2015-09-29

  Teresia Ridell
Haha..ja likt kasta sten i glashus.
Skönt skrivit !
2014-10-16

  Marita Ohlquist VIP
O, så bra skrivet!

2014-09-26

    ej medlem längre
Rysansvärt bra skrivet! :)
2014-09-20

  anits VIP
Bra skrivet med humor, gillar den här!
2014-09-17

  Solitaire VIP
Jag hatar smurfer, säger Gargamel
Patetiska små gubbar ska ta sig i akt
Kanske jorden skälver i kväll
Och tanter i rosa tar gubbarnas makt
2014-09-14

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar bantningshysterin.
2014-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP