Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att fly

med stripigt hår och
blodsprängda ögon
dolda av skuggade glas
men alla kan ändå se
lidandet
och
skammen
av en halv flaska explorer och en-och-en-halv liter vin

jag skyndar mej in i affären
kroppen kräver nikotin
men så;
i en av gångarna står han
han som brukade vara vi
mitt hjärta slår tusen eller kanske inga slag alls

jag älskar honom inte längre
men det vet inte min kropp
så jag gör det enda rätta
gömmer mej bakom kryddhyllan och skyndar till kassan
flyr som jag brukar;
varför ändra ett vinnande koncept?




Fri vers (Fri form) av insertnamehere
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-14 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

insertnamehere