Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåfjutt

När obehagskänslan
smyger sig på
och du ropar
"hallå jag vill ha hjälp"
förvänta dig inte
någon hjälp av mig
för det kommer du inte att få

När smärtan känns
outhärdlig
och du kan knappt
på dina ben stå
du greppar efter halmstrå
och ber mig om hjälp
men det kommer du inte att få

När du känner
att du inte orkar leva
och ingen verkar förstå
du skriker efter hjälp
och du är desperat som få
fråga då inte mig om någon hjälp
för det kommer du inte att få

När du känner dig
helt övergiven
och marginalerna
är väldigt små
du börjar tappa tron och hoppet
fråga då inte mig om hjälp
för det kommer du inte att få

När du känner
att botten är nådd
och du tänker
"så här vill jag inte må"
fråga mig inte
om jag vill
hem till dig komma
för jag har så ont i min tå




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-14 22:27



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
"tåfjutt"... tå- fjant, bör det då va.
2014-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP