Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oj, vad jag längtar...


Nästa generation

"Nästa generation"

Spännande tider när vinter går mot vår...
Tänker och undrar...vem du nu är???
Lilla undret, som min dotter i sin livmoder bär...
Februari är tiden för mig att mormor bli...
En glädje så oerhört stor...

Spännande tider när det sen blir vår...
Ännu en gåva från min son jag ska få...
April min egen månad...blir jag farmor därtill...
Två små under som växer och gror...
Dubbel lycka väntar mig nästa år...




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-14 22:28



Bookmark and Share


  PersonligaSusann
Tack!
Värsta längtan ;)
2014-09-15

  Lars Hedlin
Härligt att få uppleva denna glädje..kram
2014-09-15

    ej medlem längre
Jag gratulerar dig, och vilket fantastisk år du kommer få.

2014-09-14
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann