Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag slutade känna det som jag aldrig kände

Jag drömde inatt
Om ett jag
Som blev bedragen
Utkastad, lurad och naken

Jag drömde inatt
Om ett skal
Som började att lossna
Som började att flagna av

I den där varuhuslokalen
Golvet täckt utav vissna blommor
Och rosa röda blad
Där stod jag

Och började känna
Det jag ville känna
Utan att känna
Det jag trodde jag var tvungen att känna

I drömmen där
Vågade jag äntligen tänka
Som den personen
Jag verkligen är.

Och vet ni vad.

Jag blev inte rädd





©Xan




Fri vers av Xan
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-15 01:26



Bookmark and Share


  Klara Ord VIP
Fint om tankens befriande kraft.
2014-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Xan
Xan