Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vakna nu min älskade själ

Vilsenheten
i sina bojor av järn
länge höll dig fast

inte förstår man alltid
det man fruktar
mest av allt

Du står här nu

tiden och allt du ville

rann igenom dina fingrar

det finns inte mycket kvar här nu

Men res dig snart älskade själ

och välj dina minnen väl

känn din
vackra styrka flöda igen
som bäckens rinnande vatten

vakna nu min älskade själ
lämna den svarta natten




Fri vers (Fri form) av htornets
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-15 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

htornets
htornets