Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsfördriv

En gång är ingen gång

jag är inget tidsfördriv

i tiden går jag förlorad

glöms bort

 

Med tiden försvinner jag

mina ord känns knappt längre

min osynlighet är smärtsam

den måste nödslaktas

 

Tiden har förvandlat dig

till ett tomt löfte

en saknad

ett ärr i mig

 

Är det tiden som avgör

Eller är det du?

I så fall måste jag döda dig

innan du dödar mig




Fri vers av Connie
Läst 404 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2014-09-15 10:56



Bookmark and Share


    Processor
Omnipotent
2014-09-21

  Ponkla
Mycket bra skrivet!
2014-09-20

    ej medlem längre
Berörande starkt skrivet.
2014-09-19

    ej medlem längre
Bra!
2014-09-18

  ULJO
Djupt berörande
2014-09-16

  Louise Sparring
Vad bra. Balanserat men sprängfullt.
2014-09-16

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-09-16

  Bibbi VIP
Starkt.
2014-09-16

  Lehva VIP
Vilken stark liten text med stort innehåll. Den sparar jag.
2014-09-15

  KattenKin VIP
Snyggt och starkt skrivet!
2014-09-15

  Lars Hedlin
Bra starkt och insiktafullt!
2014-09-15

  Angel of love
Ja bäst är att skära av allt och döda det som sårar. Tomma ord utan betydelse är inte värt nått.
Väl värt att tänka på och agera mot.
2014-09-15

    ej medlem längre
Ja ibland blir man tvungen att rädda sig själv först.
2014-09-15

    ej medlem längre
Den här skär i en att läsa. Kram! <3
2014-09-15

  Tobias Haglund
Mycket intressant text! Dessutom fin målning. Bra gjort!
2014-09-15

  louisegirl
Smärtsamt...<3
Fint förmedlat!
2014-09-15

  M M Mannheim VIP
Smärta och saknad fint formulerat.
2014-09-15

  i af apa
gillar, gillar
låter på nåt
sätt både
sant & som en
låt text...
2014-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie