Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åtrå


I djupet

det är i djupet av våra andetag

Precis innan vi skall kyssas

När du tittar in i mina ögon

När du lägger dina fingrar varsamt på mina läppar

När du ler

Det är där jag måste våga

Titta in i och ta språnget,

utan att blunda

Först.

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-18 21:13



Bookmark and Share


  S~A •••
Väldigt genuin och vacker
2017-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP