Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KBT Allstars

Ålar är hala,
sånt som börjar ur viskleks slut,
frestelser är mutor,
belöningar är tjuvar,
vad äre du trianglar om nu då Bermuda?
Nä, promenader,
gärna mållösa,
disk, städ, tvätt,
fixa käk,
träning, svett,
bastun är tvättmaskin,
KBT Allstars.
Börja lära känna annan smak i smak,
som med svarta oliver när de var på pizza.
Glömmer inte hur frysar vill människor,
som spindelnät vill flugor,
nu när det går att röra på fingrar.
Just därför som jag hittar,
leenden i,
knappögon och morotsnäsor,
skratt i,
rullstensåsar.




Fri vers av nånja
Läst 501 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-09-15 18:44



Bookmark and Share


  Anya VIP
du skriver originellt och innehållsrikt. Gillar KBT Allstar... Jaa vad fasen gör man inte för att må bra i skiten...tänker jag. Din text får mig att le.
2016-11-25

  menspoeten
Du är så bra!
2014-09-29

  svernbygrabben
befriande, jag blir nästan glad! Skitbra!

2014-09-16

  i af apa
så galet
wonderbar...!

det rör sig
i rullader
rullstensåsarna...
2014-09-15
  > Nästa text
< Föregående

nånja