Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På håll död fågel

På håll död fågel,
på asfalt,
i uppförsbacke,
jag faller,
som,
en,
nersläppt,
sten,
i,
en,
brunn.
Innan det går att höra plasket,
jag har aldrig sett en så vacker skitig strumpa.




Fri vers av nånja
Läst 450 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-09-15 18:44



Bookmark and Share


  menspoeten
Snygga rader och underbar rytm!
2014-09-29

  Nanna X
skön form och
härlig,
användning,
av,
kommatecken
2014-09-18

  Lars Hedlin
Gillar denna bra framfört!
2014-09-16

    Lars Gullberg
Du exponerar bilder i mörker

fint skurna kontraster

applåder till dej

från Lars
2014-09-15

  i af apa
ninja
Skriver...
2014-09-15
  > Nästa text
< Föregående

nånja