Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstgjord befruktning

Efter valet 2014 så kan man befrukta det värsta.

Ja nu gäller det för Löfvén att kunna befrukta sitt parti med ett annat. Vad för sorts barn som kan födas av detta är det ingen som vet.

Om oppositionen också börjar tillämpa korsbefruktning; ja hur blir det då?

Ja många frågor återstår innan det blir nyval!




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-15 20:14



Bookmark and Share


  Connie
Jag får kalla kårar!
2014-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP