Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din skugga

 

hade jag kunnat 

hade du fri fått bli

men redan innan

 

dig fanns din skugga

som hindrade mig att

se någon annan

 

det är därför jag

ser dig var gång jag är

ensam i mig själv

 

då river du mig

mina väggar i mig

mitt innersta rum

 

det är där du bor

sen din skugga förstod 

vad du inte såg

 

att det jag har sett

stannar i mig tills din 

skugga inte finns




Bunden vers av Lizzarde
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-15 20:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nakna ord som känns ända in att läsa.
2014-09-16

  Sleepybulldog
Förstår precis. Tycker om dina ord.
2014-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde