Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avgrund

jag drömmer att jag letar efter dig
men jag hittar bara dina saker




Fri vers (Fri form) av htornets
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-15 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

htornets
htornets