Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sår

det går aldrig bort
grönskan
solen som strilar genom
vårens första löv
ljusgrönt

jag kan inte andas
kan inte
vill inte vara
utan dig här

nu har alla bladen vissnat




Fri vers (Fri form) av htornets
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-16 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

htornets
htornets