Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fast

vet inte hur
ätande tomhet
kan vara så vass
bara känner det
fortsätter

bär det




Fri vers (Fri form) av htornets
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-16 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

htornets
htornets