Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev nära

Lägg orden i din hand och slut den
Omslut dem

Gå några varv bland människorna
Gå långsamt med eftertanke

Möt någons blick och behåll den
Blunda och minns hur det känns
- att bli igenkänd

Öppna din hand och släpp ut orden
Landar de fel så finns det fler
Gråt öppet om du vill
bland främlingar och vänner







Fri vers av Vanja-Kristina Morgell VIP
Läst 629 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-09-16 00:55



Bookmark and Share


  Ronny Berk
poesi som omsluter - i sin närheta längtan
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Vanja-Kristina Morgell
Vanja-Kristina Morgell VIP