Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

framtiden

han såg ingen väg bort
och väntade aldrig
på ett tåg en buss eller flyg
sa aldrig farväl till vännerna
eller familjen
stirrade bara tomt på deras ryggar när de sa
"framtiden finns längre fram längre bort"
han torkade den smaskande munnen
den stela tungan
gick iväg
på sina övergivna gator
följde dem hem till tomheten
där sprang han omkring
såg inte barnet
han släpade på ryggen




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-16 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe