Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SD titta hit - exklusivt explicit

Ni har ätit in er
bit för bit
nästlat in er i deras hjärnor
doppade i öl, vin och sprit
deras hjärnor
fullproppade med fördomar
av typ
han är ond ty han är svart
och jag är god ty jag är vit

Ni är fega
ni är svaga
ni har Jimmie
som er favorit
titta hit
Sverigedemokrater
titta hit!
sluta måla fan på väggen
och pissa in er revir
ni är så genomskinliga så
SLUTA SNACKA SKIT!




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-16 13:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Blir så glad när jag ser texter av detta slag
kämpa emot Nazisterna, de är ett hot mot vårt land, vår demokrati och de flesta mänskliga rättigheter som finns.
2014-09-17

    J. Herward
Väl förmedlad känsla i text och ton.

Till SD säger jag bara:

Lycka till!

för jag kommer inte att flytta på mig, ändra på mig, förneka den sidan av mig som har en annan kultur än den västerländska.

Och till de som röstar:

Ni vet bättre

men gör er själva den största otjänsten

sluta tänka med ryggmärgen

våga stiga ut i klart dagsljus.
2014-09-17

  Bo Himmelsbåge
Några väl valda ord om SD
nu vårt tredje största parti
som är emot jämlikhet
o vår demokrati
som har sina rötter
i en stenhård diktatur
där vissa människor
behandlades värre än
än misshandlade djur
i bur!!!

Sparas!



2014-09-16

  Chawa VIP
Fantastiskt bra skrivet!!! Applåderar!!!
2014-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP