Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi låg i sängen

 

 

 

 

Vi låg i din säng

På tredje våningen

Du rättade en hårslinga på min panna

 

 

 

 

Rörde vid mina läppar

Med dina fingrar

Stal flera kyssar

Efter festen

Där båda blandat drinkar

Olika volym men samma innehåll:

Lime, Captain Morgan och äppeljuice

 

 

 

 

 

 

Kittlade mig

Med dina ord...

Rörde min hud

 

 

 

 

 

Du sa

 

 

 

 

Allt du ville göra

 

 

 

 

Med mig

 

 

 

 

 

 

 

 

Med din blick

I varje detalj

Och din fula beiga sovrumstapet

Med streckkod

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du sa du ville låsa in mig

Så att jag skulle stanna där för alltid

Hos dig

 

 

 

 

 

 

 

Och jag visste inte vart jag skulle

 

 

Ta vägen

 

 

 

 

 

 

 

(Med mitt ansikte mot rymden och mina händer på täcket)

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-09-16 20:59



Bookmark and Share


  Eylem Dal
Tyckte mycket om den.
2014-09-18

  Lars Hedlin
Starkt bra nära intensivt (APPLÅD)
2014-09-18

    ej medlem längre
En väldigt spännande text, som man kan tolka på olika sätt. Där finns en, mellan pauserna, en osäkerhet på huruvida det är en sensuell skildring av tvåsamhet, eller måhända anar man ett uppbrott i vardande? Slutet öppnar för en sådan tolkning, och jag älskar hela upplägget.


2014-09-17

  agneta pichler
läst två gånger
lämnar frågetecken

jag vill tro att du skriver om kärlek
men är osäker
kanske handlar
de om tvungenhet..
2014-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP