Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagruta

Jag sväljer hemligheter
går baklänges ut i natten
Bär sedan länge glömda symboler
under fotsulorna
Slagrutan vrider sig mot jorden
vrider sig mot mig

Jag följer bäcken uppströms
följer det mörka vattnet
letar bottenlösa källor
letar underjordiska ådror
letar där färgerna sipprar
mellan revbenen
solarplexusplatser

Jag sväljer hemligheter
talar baklänges
och rör mig långsamt
när himmeln ljusnar

Ritar en cirkel i jorden
Det glömda skriftspråket
Spiralrörelser av tid
Ritar mörka vattendrag
längs bergets sluttning




Fri vers (Fri form) av Emma egentligen
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-16 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma egentligen