Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla kårar

Före valet handlade mycket

om kalla kulor

Nu verkar resultatet

ha blivit

kalla kårar

 

 




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-16 20:27



Bookmark and Share


  Connie
Huvudet på spiken!
2014-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP