Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är grejen med revolution?

Det här är ingen revolution
inte ens en medveten handling

Det här är det som uppstår när man står ensam på det där torget
när megafonen raspar & slagorden fastnar på en sprucken läpp

Det här är alla ord man använder på vägen mot det som aldrig ska bli en förändring

Det här är att lägga tillbaka gatstenen lite snett
& om hundra år snubbla på den

Det här är ingenting världsomvälvande

& det är absolut inte
Absolut inte

Om dig




Fri vers (Fri form) av Doptera
Läst 400 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-16 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Doptera
Doptera