Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vansinnet har tagit kontrollen över våra liv....


SverigePsykopaterna

Mina vänner och jag
tänker starta ett nytt
politiskt parti
ett av de största i landet
kommer vi
att bli

Vi kommer att ägna oss åt
att manipulera,
lura och bedra
på så sätt
kommer vi
många anhängare att ha

Utåt sett ska vi vara
välkammade, prydliga
och rena
om vårt "riktiga" partiprogram
berättar jag
när jag träffar dig
allena

Om du vill
kan jag presentera dig
för övriga partikamrater
Vad vi heter?
Vi heter SverigePsykopater





Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-17 00:42



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
finkostymen är jävligt viktig...vit skjorta och slips eller kanske BRUN skjorta
2016-04-19

  Henrik Krantz
grymt jobbat!
2015-02-05

  Flicis VIP
Aha...jag som trodde, att de redan satt inne...i riksdagen...
2014-09-17

    AA VIP
Tänkvärt.
2014-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP