Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mannen i separation


svajmastartistens krumbukter

i sin krafts
dagar

i en bländande
känsla av sammanhang

var krumbukterna
både imponerande

och dödsföraktande
idag har publiken gått hem

vår artist är upptagen
med att säkert ta sig ner




Fri vers av Bengt VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-17 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP