Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingen.


Kroppen vrider sig.

Den blivande moderns händer vilar på hennes mage,

Hon lyssnar inåt.

Fostret i livmodern vrider sig

för att ana den ljusröda livsstrimman långt därborta.

19 ÅR SENARE..

Motorcykeln slungas av vägen.

Kroppen virvlar i luften; vrider sig,

så att han hinner ana den ljusröda strimman i fjärran,

innan han krossas mot trädet.












.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-17 18:03

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram