Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

13 procent (och jag har ont i magen)

Lydig var Ludde
det har han alltid varit
alltid snäll och omtänksam
ja, man blir ju lite misstänksam
Han pratade mycket tydligt
och klädde sig alltid prydligt

Ludde gjorde alltid
det han blev ombedd
att göra
mycket duktig i skolan
ja, det fick man visst höra
Alltid glad och på gott humör
han varken klagade
eller gnällde
Ludde, han ställde alltid upp
oavsett vad som gällde

Men då så kom några
stygga utländska barn
nog fick nu rasisterna
vatten på sin kvarn
de utländska barnen
mobbade Ludde
så han kände sig
som en trasa
stackars Luddes självkänsla
började genast att rasa

Och från och med den dagen
började Ludde att hata
Han stakade ut sin väg
och började samla data

Ludde fick till slut sin hämnd
ja, det var just häromdagen
Ludde fick hela 13 procent
och jag, jag fick
ONT I MAGEN




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-17 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP