Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där

 

Som det där när ljuset bryter
strax innan skymning
och övergår i rosa

som tjärnens vatten
menings djup
och talets skugga

som husen i betong
tvåans buss
och dina ögon som vilar nära

som barnen på trappan
och sandkornen i somrars fotografi

poesi




Fri vers av Lilla My* VIP
Läst 667 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2014-09-18 01:10



Bookmark and Share


  Engel
Det är något ordlöst med din poesi. Hur konstigt det än låter. Men jag tror det är bland de finaste komplimanger man kan ge en poet.
2017-05-28

  Hestia VIP
Ja, poesi.. fångar stämningen!
2014-12-26

  axveronika
cirkulerar på ett musikaliskt sätt kring tillvarons kärna
2014-11-06

  Göran P Rödholm
Ljuvlig dikt!
2014-09-25

  Eva Langrath VIP
Fin poesi tycker om hur stroferna griper i varandra för att fånga det där.....
2014-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Lilla My*
Lilla My* VIP