Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljudkänslighet...


Tystnaden

"Tystnaden "

Outhärdlig är tystnaden, 

dånet från mörkret stiger...

Sammetssvarta natten ljuder 

inuti min hjärna... 

 

Jag hör och känner mitt 

eget hjärtas slag i denna rymd... 

Ser ut genom fönstret i det stjärnklara

universum... 

Kan tyda flera stjärnbilder...

 

Känner enbart trygghet i det svarta...

Ty i det kan jag gömma mig...

Krypa in i det, låta mig omfamnas... 

Av det oändliga... 

 

 




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 350 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-09-18 04:00



Bookmark and Share


  Ronny Berk
när tystnaden ljuder uppstår poesi, ja !
2015-07-29

  Ingrid Trolle
Vackert diktat om
tystnaden och ensamheten.
Berörande
2014-10-01

  Glitr
Mycket hörs i tystnaden - fint skrivet!
2014-09-28

  PersonligaSusann
Tack ni fina!
2014-09-18

  Lars Hedlin
Stark i känslan berör inom! kram
2014-09-18

  Angel of love
Igenkännande känsla, vemodigt men ändå med ett ljus.
2014-09-18
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann