Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fall

Genom dimmor av glas föll vi, spröda valv
Utan skyddsnät, försäkringar, i
De svartnade gloriornas exponentiella tårgraf
Även barnen grät på gatornas svärta
Rädda för skuggorna i hörnen av våra val
De önsketänkande skriken i vår mall
Ömmade under de smärtande naglar vi klöste fast i de
Drömmar som närde en döende mor




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-18 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe