Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

x


lott i livet. att sitta lite för full ensam
väntandes på ord du aldrig kommer säga
än mindre
skriva ner stavelse för stavelse
en vän i rummet bredvid
sovandes i dagens kläder
men sömnen rör aldrig vid mig
torrjuckar längs mitt ben och drar mig löst i håret
håller mig vaken med hårda fingertoppar
och jag vaknar alltid utan dig nu för tiden
sträcker ut mig som i dimma och min kropp rymmer tusen minnen av dig i mitt hår
så jag vilar i tanken att vi var och är
att jag är partiklar i ditt hjärta och inget större än så
älskling, hur jag än vänder på det såg du mig och skulle komma när helst jag bad dig
och jag bär dig i mina händer. minns dig som du var
för det bleknar alltid till slut
och jag säger ingenting men är så rädd att glömma ditt skratt och dina ögon
forskande och alltid till för mig.

du är och förblir det finaste jag sett på den här jorden. i det här livet

och jag hoppas så att vi får flera

är du min och bara min och jag saknar varje centimeter av dig i mig
älskade
jag minns dig än




Fri vers av tildam
Läst 267 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-19 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tildam
tildam